Kapsasupp

Selle kapsasupi valmistamine käib kiirelt. Supi muudab eriliseks sellele lisatud keeduvorst. Odav ja tervislik toit.




KOOSTISAINED

2 l vett
0,8 liitrit prae- või mulgikapsaid
200 g keeduvorsti
sool
hapukoor
1 porgand




VALMISTUSJUHEND

Keevasse vette lisada kapsad, lisada vorstikuubikud, maitsestada soolaga ja keeta mõni minut.

Serveerimisel lisatakse suppi hapukoort ja soovi korral riivitud toorest porgandit.





Suur valik ehteid, kodukaupu, matkatarbeid, mänguasju, kristalle, taro kaarte, seinapilte jne.


Aastahoroskoop naisele


Karma analüüs + saatuse analüüs


Numeroloogilised analüüsid


Ford T Roadster


Padjakate 45 x 45 cm (4 tk)


Kott - Kalidi


Tassid: Tree of Life - Gustav Klimt (2 tk)


Tassid (4 tk) (400 ml)


Kõrvarõngad: ema ja tütar


Seinapilt lõuendil või kapal: lõosilm


Koera kujuke: tiigrisilm


Kausid (5 tk)

Seotud postitused